У Львові стався конфлікт між групою п'яних підлітків та поліцією

12.06.2018 23:34   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У суботу, 9 червня, у Львові на вулиці Науковій, 102, стався конфлікт між співробітниками патрульної поліції та групою молодих людей напідпитку.

Читайте також

Ніж у спину: на Львівщині конфлікт між двома чоловіками завершився кривавою різаниною

Речниця Патрульної поліції Львівщини Катерина Рибій розповіла, що патрульні прибули на місце події, отримавши повідомлення про бійку, пише - Вголос.

«Прибувши за вказаною адресою, поліцейські виявили групу осіб, які мали ознаки сп'яніння, також палили тютюнові вироби та вживали нецензурну лексику. Для встановлення особи та складання адмінматеріалів було затримано одного з учасників, а також ще двох осіб, які перешкоджали працівникам поліції. Цих осіб було передано працівникам Франківського відділу поліції. Складено протокол затримання та адмінпротокол за ст. 173 КУпАП (хуліганство) на одного з порушників. Ще одного доставили до відділку через те, що на нього написали заяву», - зазначила Рибій.

Очевидці інциденту публікують у мережі відео, на яких зафіксовано конфлікт.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews