Ажіотаж щодо послуги з оформлення і видачі паспортів у Львові не спадає. Адреси ЦНАПів

У Львові не спадає ажіотаж щодо видачі закордонних біометричних паспортів.

16.06.2018 20:34   Джерело: 032.ua
Опубліковано : Патрік Скеля

Як розповіла начальниця управління адміністрування ЛМР Мар'яна Дюганчук, навантаження на послугу оформлення біометричного паспорта у Львові є достатньо значним, оскільки наразі вона є особливо актуальною, пише - 032.ua.

Читайте також

Як у Львові працівник міграційної служби паспортами торгував

За її словами, зараз у ЦНАПах звичайні паспорти видають тим, хто подавав документи на їх оформлення у період з 30 березня по 15 квітня, а термінові – тим, хто подавав документи з 15 по 23 травня.

Станом на початок цього тижня протерміновано видачу 2100 паспортів. Щодо видачі ID-карток, то затримок немає взагалі.

Нагадаємо, з 21-го лютого замовити закордонний біометричний паспорт можна виключно за попереднім записом на офіційному сайті Львівської міської ради – «живу чергу» скасовано. В цій електронній черзі втричі збільшено кількість місць, і її оновлюють щотижня в понеділок. Зареєструватися можна за посиланням.

Проте, «жива черга», паралельно з електронною, діє на замовлення паспорта громадянина України у вигляді ID-картки.

Подати документи для оформлення паспорта громадянина України можна у територіальному підрозділі ЦНАП залежно від реєстрації місця проживання особи. Натомість, подати документи для оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон можна в будь-якому територіальному підрозділі ЦНАП Львова.

Адреси ЦНАПів:

Личаківський і Галицький райони: вул К. Левицького, 67.

Сихівський район: пр. Червоної Калини 72а;

Шевченківський район: вул. М. Хвильового, 14а;

Залізничний район: вул. І. Виговського, 32;

Франківський район: вул. Ген. Чупринки, 85.

Вартість оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон в термін, не пізніше 20 робочих днів, становить 557, 32 грн., до 7 робочих днів – 810,32 грн.

Крім того, оформити біометричний паспорт можнау Центрах обслуговування громадян «Паспортний сервіс» та упідрозділах Державної міграційної служби України.

Детальніше про особливості виготовлення та графік роботи цих структур можна прочитати ТУТ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 032.ua