На Львівщині затримано злочинців, які з пістолетом пограбували таксиста

17.06.2018 12:30   Джерело: Магнолія-ТВ
Опубліковано : Патрік Скеля

У Пустомитівський відділ поліції звернувся за допомогою 30-річний львів’янин, який працює водієм таксі.

Чоловік повідомив, що у селі Конопниця на нього було вчинено розбійний напад. За словами заявника, двоє пасажирів, яких він мав завезти у це село, неподалік дачного кооперативу приставили йому до голови пістолет та намагалися заволодіти автомобілем «Фольксваген Пасат». Коли ж таксист викинув ключі від машини у траву, незнайомці втекли у ліс в напрямку автодороги Львів-Шегині, пише - Магнолія-ТВ.

До пошуку зловмисників були задіяні працівники Управління карного розшуку Головного управління Нацполіції у Львівській області та Пустомитівського відділу поліції. Протягом кількох годин правоохоронці встановили особи зловмисників.

Ними виявилися жителі одного із сіл Одеської області віком 28 та 39 років, які тимчасово мешкали у Львові. Обидва затримані в порядку ст..208 Кримінально-процесуального кодексу України. Предмет, схожий на пістолет, яким вони погрожували таксистові, у них вилучено та скеровано на експертизу. За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.4 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій).

Скоєння цього злочину карається позбавленням волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна. Проводиться досудове розслідування, встановлюються обставини події.

За матеріалами ВК ГУНП у Львівській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Магнолія-ТВ