Український гурт Pianoбой потрапив у смертельну аварію: перші подробиці (Відео)

Через зіткнення двох мікроавтобусів один загиблий і дев'ять постраждалих.

18.06.2018 23:34   Джерело: ZNAJ.UA
Опубліковано : Патрік Скеля

Туровий мікроавтобус української групи Pianoбой потрапив в аварію, в результаті якої є загиблий і постраждалі.

Через зіткнення двох мікроавтобусів один загиблий і дев'ять постраждалих. ДТП сталося в ніч на 15 червня на трасі Київ-Чоп біля села Дуб'є Бродівського району Львівської області, пише - ZNAJ.UA.

Близько 3:40 відбулось лобове зіткнення двох «Мерседесів» – «Мерседес Спринтер» (туровий бус групи Pianoбой), яким керував 46-річний житель Київської області і «Івеко», за кермом якого перебував 22-річний львів'янин.

Один з пасажирів «Івеко», 30-річний львів'янин, якого затисло конструкціями машини і вантажем, загинув на місці. Водій мікроавтобуса отримав перелом стегна. Пасажири «Мерседеса» отримали травми - перелом ребер, закриті черепно-мозкові травми, забої, тупі травми та ін.

В аварії звинувачують шофера турово автобуса музикантів.

Про це повідомив лідер групи Дмитро Шуров, який просить допомогти знайти свідків події.

«Допоможіть знайти свідків жахливого ДТП у яке без його вини потрапив мій товариш - водій і власник автобусу, на якому гурт Pianoбой здійснив багато подорожей. Лобове зіткнення сталося о 4.30 ранку сьогодні біля села Дуб'є Львівської обл. через водія іншого буса, який вилетів на зустрічну полосу. За ним їхало ще одне  авто з потенційними свідками, яке дивом уникло зіткнення і контактів якого не збереглося. Нажаль, пасажир іншого автобусу загинув, тому справа дуже серйозна, і свідки вкрай важливі», - написав Шуров в фейсбуці.

За словами лідера Pianoбой, він знає Руслана (водія автобуса) три роки.

«За цей час він жодного разу не їхав швидше 100-110 км / ч і завжди зупинявся вночі, якщо хотів спати (тому я якось навіть запізнився на літак). Він дуже хороша, надійна і адекватна людина, через що ми з ним багато працюємо», - зазначив Шуров.

Дружина Дмитра Шурова Ольга повідомила, що зараз водій турово автобуса групи знаходиться в СІЗО, «тому що сторона винуватця намагається повісити провину на нього».«Будь ласка, якщо ви бачили цю аварію, зателефонуйте за номером 0672593740 (Катерина, дружина постраждалого водія) або 0985229934 (Ярослав, адвокат)», - закликала Ольга.

Автор матеріалу: 
Надія Царук

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZNAJ.UA