Анонім повідомив про замінування одразу за 11 адресами у Львові

У Львові знову шукали вибухівку.

19.06.2018 09:50   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Пошукові роботи в місцях можливого замінування у Львові були завершені 18 червня о 19:05, пише - Щоденний Львів.

У департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА розповіли у вівторок, 19 червня, що вчора на електронну адресу «Центру безпеки» Львова надійшли повідомлення про замінування бізнес-центрів «Український капітал» на вулиці Промисловій, «Lemberg» на вулиці Богдана Хмельницького, «Оптіма-Плаза» на вулиці Науковій, «Клуб ділових людей» на вулиці Зеленій і «Тауер» на вулиці Героїв УПА, торгово-офісного центру «Легенда-Клас» на вулиці Шевченка, айті-складу «Нео-Сервіс» на вулиці Федьковича, інтернет-магазинів «Ноутбук-Центр» і «Brain» на вулиці Зеленій та «Alcomp» на вулиці Під Дубом і магазину комп’ютерної техніки «Дефіс» на вулиці Замарстинівській. Вимоги, виконання яких могло б відвернути вибухи, не висувалися.

У зв’язку з відмовою адміністрацій бізнес-центрів «Український капітал», «Lemberg», «Оптіма-Плаза» і «Тауер», торгово-офісного центру «Легенда-Клас», інтернет-магазину «Alcomp» та айті-складу «Нео-Сервіс», у них вибухівку не шукали. Натомість в бізнес-центрі «Клуб ділових людей» та інтернет-магазинах «Ноутбук-Центр» і «Brain» та магазині комп’ютерної техніки «Дефіс» працювали основні підрозділи сил цивільного захисту Львівської області й Львова.

«Місця подій були огороджені, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Працівниками слідчо-оперативних груп районних відділів поліції, спеціалістами вибухово-технічного управління ГУ НП у Львівській області разом з кінологами проведено обстеження приміщень бізнес-центру, магазинів і прилеглих територій. О 19:05 пошукові роботи у місцях можливого замінування були завершені, вибухового пристрою не виявлено», – повідомили також у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОГДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews