На Львівщині жінка потрапила до реанімації через травму на виробництві

Всі обставини інциденту встановлюють правоохоронці.

19.06.2018 15:02   Джерело: 032.ua
Опубліковано : Патрік Скеля

У Старосамбірське відділення поліції вчора, 18 червня, надійшло повідомлення від медиків про те, що близько 11:00 у лікарню доставили жінку, у якої діагностували «обширну рвану рану правого плечового поясу з ампутацією верхньої третини руки, артеріальну кровотечу та травматичний шок». Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Львівщини, пише - 032.ua.

Жінку госпіталізували в реанімаційне відділення. Правоохоронці встановили, що 60-річна мешканка Старосамбірського району отримала травми на виробництві.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Всі обставини події зʼясовують, проводять досудове розслідування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 032.ua