Поліція затримала чоловіка, який зарізав мешканця Борислава

21.06.2018 10:34   Джерело: Львівський портал
Опубліковано : Патрік Скеля

На Львівщині правоохоронці затримали 30-річного зловмисника з Одещини, причетного до смертельного поранення мешканця Борислава. Про це повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області, пише - Львівський портал.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)
Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
Поліція затримала у Львові злодія-«гастролера» з Харкова

Нагадаємо, у Дрогобицький відділ поліції в ніч на 15 червня надійшло повідомлення від працівників Бориславської центральної міської лікарні про доставленого пацієнта, у якого лікарі діагностували, зокрема «різані рани спини та попереку». Незважаючи на зусилля медиків, врятувати життя чоловіку не вдалось – 33-річний мешканець Борислава помер у реанімаційному відділенні.

Поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний 30-річний уродженець Одеської області, який тимчасово проживає у місті Борислав. Також попередньо встановлено, що він наніс загиблому численні ножові поранення під час побутового конфлікту.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство) ККУ. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років тюрми.

Проводиться досудове розслідування, вирішується питання про обрання для зловмисника міри запобіжного заходу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал