Пару львівських наркоманів не збентежила ні маленька донька, ні камера (Відео 18+)

Парочка вирішила вколотися просто посеред вулиці.

21.06.2018 23:30   Джерело: ZNAJ.UA
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові між Аквапарком і готелем «Супутник» в об'єктив камери потрапила парочка з дитиною. І нічого незвичайного, якби молодці-батьки не виявилися наркоманами, що вирішили прийняти дозу прямо під час прогулянки з маленькою донькою.

Читайте також

Продавали наркотики навіть у школах: викрили банду львівських наркоділків

Зайнятний відеоролик на своїй сторінці в Facebook опублікував депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, пише - ZNAJ.UA.

«Як такі батьки можуть бути!? Біля дитини колотися... Дитину дуже шкода... Інформацію з відео передано дільничному цього району», - написав він.

У соцмережах з'ясувалося, що ця жінка часто жебракує біля гіпермаркету «Ашан».

Користувачі відзначили, що у цієї горе-матері є ще старший син.

«У мене шок і одночасно сльози. Бідна дитинка, негайно позбавити їх батьківства", «Дитина з ними пропаде», «Просто немає слів. Виродки», Ось і назбирав то чудо на ту гадість на парковці в Ашані... Дитину щоб не продала за дозу!», - обурюються коментатори. 




Також стало відомо, що адміністрація закладу, на якому встановлена ​​камера, викликали поліцію, але правоохоронці так і не приїхали.

 



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZNAJ.UA