Працівникам Львівелектротрансу підвищили зарплати, щоб уникнути масового страйку

22.06.2018 15:30   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Керівництво підприємтсва значно підвищило платню для водіїв, слюсарів, токарів та зварювальників.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради, пишуть - Варіанти.

У ЛКП «Львівелектротранс» повідомили, що починаючи від січня 2018 року заробітна плата водіїв рухомого складу планово зросла у першому кварталі на 7%, а також підвищена на 33% впродовж другого кварталу, і в травні у середньому склала 9987,21 грн.

Особливий акцент у підвищенні зарплати робиться на найбільш затребувані професії: водії трамваїв та тролейбусів, слюсарі-ремонтники, токарі та зварювальники.

«Таких високих показників вдалося досягти завдяки кільком ключовим факторам. Передусім – це систематизація та планування фінансово-економічної діяльності підприємства, ефективна співпраця із профспілковими організаціями, що діють при підприємстві, та економічно-обґрунтований тариф на проїзд у громадському електротранспорті міста», – заявив директор ЛКП "Львівелектротранс" Олег Береза.

Нагадаємо, що з середини грудня минулого року вартість проїзду у міських маршрутках становить 5 гривень, а у трамваях та тролейбусах із 16 квітня.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews