У Львові під час сварки батько порізав сина ножем

23.06.2018 08:37   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові під час сімейного конфлікту з батьком чоловік отримав ножові поранення. 

Працівники поліції за цим фактом розпочали досудове розслідування. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, пише - Status Quo.

У Франківський відділ поліції 21 червня о 04.20 надійшло повідомлення про те, що в одному з будинків на вулиці Стрийській у Львові чоловік отримав тілесні ушкодження.

Слідчо-оперативна група, виїхавши на місце події, попередньо встановила, що 69-річний місцевий мешканець протягом ночі розпивав спиртні напої разом зі своїм 47-річним сином. Під час застілля вони посварилися. Внаслідок конфлікту молодший із чоловіків отримав ножові поранення та  був госпіталізований. Медики діагностували у пацієнта комбіновану травму тіла, множинні колоті рани шиї, грудної клітки та верхньої щелепи, тупу травму грудної клітки, розрив легені та лівобічний пневмоторакс. Його прооперовано, стан середньої тяжкості.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Статтею передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Встановлюються обставини події, проводиться досудове розслідування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo