У Львові відомому громадському активісту кинули в автомобіль гранату

23.06.2018 13:28   Джерело: Четверта Студія
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові невідомі пошкодили іномарку громадського активіста.

Читайте також

Вибух гранати мало не вбив чотирьох дітей в Києві – Андрій Крищенко (Відео)

Як повідомляє на своїй сторінці у Facebook координатор громадської організації «Варта 1», депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, «23 червня, о 10.00, в автомобілі Audi A6  припаркованому біля будинку на вул. Героїв УПА, 38  у Львові розбите заднє вікно з правої сторони від водійського сидіння (багажника), а у багажнику знаходиться предмет схожий на ручну гранату – РГД 5. Власник автомобіля  засновник громадської організації «Рабів до раю не пускають» Іван Спринський», пише - Четверта Студія.

У дописі зазначається, що на місці події працює слідчо-оперативна група Франківського ВП ГУНП у Львівській області, вибухотехніки, кінологи.

«Наразі, об’їзд вулиці по площі Липневій в зв’язку з роботою вибухотехників», – повідомляє Зінкевич.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області,  23 червня, близько 09.45, на оперативну лінію «102» надійшло повідомлення від 32-річного львів’янина, про те, що невідома особа пошкодила вікно в його автомобілі Audi A6 припаркованому біля будинку на вул. Героїв УПА. У багажному відділенні салону заявник виявив предмет, схожий на гранату РГД-5.

На місце події працює слідчо-оперативна група, кінолог та вибухотехніки. Підозрілий предмет вилучено та скеровано на експертизу.

Працівники поліції встановлюють обставини події. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Четверта Студія