Чотирьох учасників нападу на подружжя підприємців під Бродами арештували без права застави

23.06.2018 18:58   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

Чотирьох азербайджанців, які вночі 18 березня напали на літнє подружжя у селі під Бродами, взяли під варту без права внесення застави. Як повідомила 23 червня прес-служба львівської прокуратури, їм також повідомили про підозру у вчиненні розбою з проникненням у житло, пише - ZAXID.NET.

Читайте також

Шахраї видурили у 24-річного жителя Буського району 40 тисяч гривень
Поліціянти затримали на Львівщині викрадачів іномарок преміум-класу

«Подія трапилась цьогоріч 18 червня у одному із сіл Бродівщини. Вказані особи приїхали у гості до знайомого – місцевого мешканця (теж азербайджанця) та учотирьох спланували розбійний напад на його односельчанина-підприємця. У ході досудового розслідування встановлено, що двоє із нападників проникли у помешкання бізнесмена та завдали йому і його дружині численних ударів металевою палицею по голові та тілу», – йдеться у повідомленні прокуратури.

Відомо, що напад стався у селі Язлівчик: близько 23:00 у будинок подружжя, яке торгує на місцевому ринку, увірвалися четверо чоловіків. Після побиття мешканців злочинці вкрали 10 тис. грн, 500 доларів, а також телевізор «Самсунг». Трьох із нападників затримали у Житомирській області, а четвертого на другий день після інциденту – на Львівщині.

Правоохоронці з'ясували, що азербайджанці вже раніше були судимі і перебувають на території України нелегально. За вчинення розброю їм загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET