У Львові застілля батька з сином закінчилося ножовим побоїщем

Працівниками поліції за фактом розпочато – досудове розслідування.

23.06.2018 22:47   Джерело: LV Область.Онлайн
Опубліковано : Патрік Скеля

До Франківського відділу поліції поінформували про те, що на вулиці Стрийській у Львові в одному з будинків – чоловік зазнав тілесних ушкоджень.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
З'явились жахливі фото різанини у Львові
Львів’янин завдав ножових поранень своїй сестрі

Слідчо-оперативною групою на місці пригоди попередньо встановлено – 69-річний місцевий протягом ночі розпивав спиртне разом з 47-річним сином. Під час застілля стався конфлікт. Молодший з чоловіків зазнав ножових поранень. Його було госпіталізовано, пише - .

У відділі комунікації поліції Львівської області поінформували про те, що медиками діагноствано у постраждалого комбіновану травму тіла, множинні колоті рани грудної клітки та верхньої щелепи, шиї, тупу травму грудної клітки, розрив легені, лівобічний пневмоторакс. Після операції його стан – середньої тяжкості.

За фактом відкрили кримінальне провадження: стаття 121 частина перша ККУ (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Статтею передбачено: позбавлення волі – 5-8 років.

На сьогодні фахівцями безпосередньо проводяться всі необхідні процедури й експертні оцінки досудового розслідування згідно з нормами КК України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LV Область.Онлайн