На Львівщині вилучили майже 7 кг бурштину (Відео)

24.06.2018 07:46   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Прикордонники Львівського загону виявили в суботу, 23 червня, майже сім кілограмів «сонячного каміння», яке незаконно намагалися вивезти до сусідньої країни, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

У квартирі львів’янина знайшли близько 100 кілограмів бурштину
Львів’янин, який намагався через митницю провезти понад чотири кілограми бурштину, позбувся авто (Фото)

Про це повідомили Державній прикордонній службі України, де також розповіли: «У суботу, 23 червня,близько третьої години на виїзд з України через пункт пропуску «Рава-Руська» прибув автомобіль польської реєстрації під керуванням громадянина України. При перевірці транспортного засобу правоохоронці запідозрили, що водій приховує від прикордонно-митного контролю заборонені речі».

«Спільна оглядова група виявила у конструктивних порожнинах автомобільної пічки поліетиленові пакети з бурштином. Водій намагався перевезти через державний кордон 6,9 кілограмів обробленого та необробленого коштовного каміння. Виявлений бурштин та транспортний засіб вилучені співробітниками ДФС», – поінформували також у прес-службі ДПСУ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews