У Львові поліція затримала 19-річного юнака, який посеред ночі пограбував перехожого (Фото)

24.06.2018 19:44   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

В ніч на 22-те червня екіпаж патрульної поліції отримав повідомлення про те, що на вулиці Сахарова двоє невідомих пограбували заявника та втекли  з місця злочину.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)

Про це повідомляє пре-служба патрульної поліції Львівської області, пише - 032.ua.

Одному з екіпажів під час патрулювання по вул. Ш.Руставелі вдалося помітити схожого за описами юнака, який побачивши правоохоронців почав тікати та кинув на землю невідомі предмети.

 
 

"Його наздогнали та зупинили, а патрульні пояснили, що неподалік відбувся злочин і він підходить під опис, який надав потерпілий. Разом з чоловіком патрульні підійшли до речей, які він залишив та попросили його пояснити, чому він так вчинив. Підозрюваний почав все заперечувати та казати, що це не його. Однак коли події прибув заявник то підтвердив правоохоронцям, що це його речі, а викрав їх саме підозрюваний", - зазначають в прес-службі патрульної поліції Львівської області. 

Виявилося, що до пограбування причетний 19-річний юнак, якого слідчо-оперативна група доставила до Личаківського відділу поліції.

Наразі справу розглядають слідчі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews




Телеканал Рада. Прямий ефір

Радіо

TeNews Radio Вголос

Головне за день

Архів новин

Вверх
Вниз