Актори театру ім. Заньковецької збирають гроші на завершення кінофільму

26.06.2018 21:56   Джерело: Гал-інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

Актори театру ім. Марії Заньковецької збирають гроші на завершення зйомок короткометражного кінофільму. Про це актори повідомили у соцмережі.

Василь Коржук, Андрій Сніцарчук та Роман Мартин - актори Національного академічного українського драматичного театру ім. Марії Заньковецької, працюючи в театрі близько 10-20 років, прагнуть також зробити свій внесок процес становлення незалежного українського кіно, пише - Гал-інфо.

"У нас є мета - екранізувати історію, яка могла стати реальністю кожної української родини. Український короткометражний фільм «Гамбіт» - це спроба привернути увагу до проблеми, з якою може зустрітися кожен третій українець - чи це пенсіонер, чи заможний бізнесмен, чи просто самотня людина", - пише актор Андрій Сніцарчук на своїй Facebook-сторінці.

Як він зазначив, наразі триває підготовчий період (травень-серпень) - пошук локацій, костюмів, реквізиту, перемовини з акторами та робота зі знімальною групою. Роботу над оригінальним сценарієм уже закінчили - вносять останні правки. Уже відібрані актори для виконання головних ролей.

Зйомки розпочнуть у серпні. У вересні-жовтні буде постпродакшн.

Проте, для забезпечення безперебійної роботи знімальної групи бракує коштів.

Знімальна команда запрошує долучитися до проекту тих, хоче допомогти розповісти про механізми однієї з шахрайських схем ошукання найменш захищеної верстви населення. 

"Ви можете додати до нашої скриньки ту суму, яку вважатимете за потрібне. Ми будемо вдячні усім однодумцям. Також ви можете допомогти, розповівши про цей проект своїм друзям та колегам у соціальних мережах. Завітайте на сайт BigIdea i підтримайте на проект! Наперед всім вдячні і до зустрічі на прем'єрі!", - підсумували актори.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Гал-інфо