На Львівщині судитимуть обвинувачених у розбої братів

27.06.2018 16:31   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Двоє братів зі Жовківщини під приводом обміну валюти здійснили розбійний напад, внаслідок чого заволоділи коштами потерпілих на понад півмільйона гривень, пише - Щоденний Львів.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили у вівторок, 26 червня: «За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №3 завершено досудове розслідування стосовно 31-річного та 27-річного жителів Жовківщини, які підозрювались у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний з погрозою застосування насильства, небезпечного для життя особи, яка зазнала нападу).

«Двоє братів під приводом обміну валюти, здійснили розбійний напад, внаслідок чого заволоділи коштами потерпілих на понад півмільйона гривень».
«Для своїх злочинних намірів підозрювані використовували темні маски (балаклави), а також погрожували жертвам предметами, схожими на зброю. Після останнього нападу у селі Муроване, зловмисників затримали правоохоронці в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України», – поінформували також у прокуратурі.

«Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Пустомитівського районного суду Львівської області для розгляду по суті. У разі доведення вини чоловікам загрожує до 15 років позбавлення волі», – повідомили також у прес-службі прокуратури Львівської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів