Суд на Львівщині оштрафував 10 посадовців

28.06.2018 07:48   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

10 посадовців на Золочівщині покарано за корупційні проступки.

Про це повідомили в середу, 27 червня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Упродовж 2018 року Золочівською місцевою прокуратурою забезпечено участь у розгляді судом 11 протоколів про вчинення адміністративних правопорушень, пов’язаних із корупцією, стосовно 10 порушників. Серед зловмисників – депутат міської ради, директор та два посадовці комунпідприємства «Золочівтеплоенерго», начальник та службовець Золочівської райдержадміністрації, працівник відділу Золочівського управління водного господарства, голова сільської ради, троє депутатів районної ради, а також працівник Золочівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України у Львівській області», пише - Щоденний Львів.

«Зокрема, вісьмом порушникам інкримінували частину 1 статті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення (несвоєчасне подання без поважних причин декларації), ще двом – частину 2 статті 172-6 КУпАП (неповідомлення або несвоєчасне повідомлення про суттєві зміни у майновому стані). За результатами розгляду цих протоколів вказаних осіб визнано винними. Загальна сума штрафів становить понад 10 тисяч гривень», – поінформували також у прес-службі прокуратури Львівської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів