Зі Львова відкриють авіарейси до трьох міст Італії

Вартість квитків стартує від 74 євро.

29.06.2018 21:44   Джерело: Твоє місто
Опубліковано : Патрік Скеля

У п'ятницю, 22 червня, італійський лоукостер Ernest Airlines запускає зі Львова прямі рейси до Мілана (Мальпенси) та Рима. Вартість квитків на найближчі місяці стартує від 74 євро.

Згідно з розкладом, рейси зі Львова до Рима виконуватимуться щотижня по понеділках, середах та п’ятницях і вилітають о 13:30. Зі Львова до міланського аеропорту Мальпенса можна буде полетіти так само: щопонеділка, щосереди і щоп’ятниці. Найдешевші квитки в середу, а вартість стартує від 74 євро. Зі Львова літак відправляється о 21:25, пише - Tvoe misto.

Нагадаємо, у грудні минулого року Ernest Airlines здійснив перші рейси з львівського аеропорту до Неаполя, Венеції та Мілана. Ціни на квитки на обидва маршрути в один бік стартують від 49 євро. У лютому італійський лоукостер анонсував рейси до Рима та Мілана(аеропорт Мальпенса).

На апаратній нараді Львівської ОДА керівниця аеропорту «Львів» Тетяна Романовська повідомила, що із цього року літаки зі Львова полетять ще до кількох італійських міст – Сардинії, Верони та Парми.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Твоє місто