На Львівщині ветеринар підробляв документи та реєстрував неіснуючих тварин

30.06.2018 17:30   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Завідуючого Черницької ДВМ Бродівської районної лікарні ветеринарної медицини оштрафували на 3400 гривень за підробку документів. 

Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень, пише - Status Quo.

Бродівський районний суд Львівської області в складі головуючої судді Бородійчук О.І., з участю секретаря судового засідання Скорик І.Б., прокурора Дудчака В.Б., обвинуваченого ОСОБА_1,

розглянувши у судовому засіданні в залі суду в м. Броди обвинувальний акт у кримінальному провадженні № 12018140160000053 від 19 вересня 2017 року про обвинувачення

Протягому 2016-2017 року  завідуючий Черницької ДВМ Бродівської районної лікарні ветеринарної медицини вносив завідомо неправдиві відомості до бланків суворої звітності, реєструючи неіснуючих тварин у жителів Бродівського району з метою подальшого одержання паспортів на вищезазначених тварин.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 366 КК України визнав, у вчиненому розкаявся.

21 червня 2018 року Бродівський районний суд Львівської області визнав ветеринара винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 366 КК України, та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів доходів, що становить 3400 грн. з позбавленням права обіймати посади, пов'язані із здійсненням організаційно-розпорядчих і адміністративно-господарських функцій строком на 1 рік.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo