На Львівщині суд конфіскував у мешканця собаку, що загриз сусідських курей

02.07.2018 11:29   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Сколівський районний суд Львівщини визнав пенсіонера винним у порушенні правил тримання собаки, який загриз шість чужих курей у місті Сколе. Відповідну постанову оприлюднили у реєстрі судових рішень.

У постанові суду вказано, що 18 травня 2018 року собака зайшов у господарську будівлю на вул. Данила Галицького у Сколе та загриз шість курей. Під час судового засідання власник собаки визнав, що у той день тварина бігала по вулиці без нагляду, пише - ZAXID.NET.

Пенсіонера визнали винним у порушенні правил тримання собаки та конфіскували тварину. Його також зобов’язали сплатити 51 грн штрафу та 352 грн судового збору.

Нагадаємо, минулого року у Львові суди двічі приймали рішення про конфіскацію собак у власників. 11 липня Сихівський районний суд постановив конфіскувати стаффордширського тер’єра, а 2 серпня – ротвейлера. В обох випадках собак збиралися продати через СЕТАМ, а до моменту торгів, тварини мали перебувати на території ЛКП «Лев».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews