У Львові злодій сам прийшов до поліції та зізнався у викраденні ₴23 тис. з церкви

За вчинене чоловікові призначили два роки іспитового терміну.

03.07.2018 09:30   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

Залізничний районний суд призначив два роки іспитового терміну чоловікові, який у березні 2017 року обікрав греко-католицьку церкву у Львові. Відповідний вирок, датований 25 червня 2018 року, опублікували в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)
На Львівщині поліція затримала групу викрадачів дорогих іномарок

Зокрема у вироку суду йдеться, що обвинувачений близько 23:00 зняв фрагмент скла та через вікно пробрався до церкви Христового Воскресіння на вул. Городоцькій, 319а у Львові. Після цього він викрав із скриньок пожертв гроші на загальну суму 23 тис. грн, пише - ZAXID.NET.

Цікаво, що пізніше (однак не відомо, коли саме) обвинувачений сам прийшов до поліції та зізнався у вчиненому, гроші обіцяв повернути.

Справу кваліфікували за ч.3 ст.185 ККУ (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення). Законом за таке правопорушення передбачено від 3 до 6 років ув’язнення.

Суд призначив обвинуваченому мінімальне покарання, передбачене статтею, – три роки позбавлення волі. Однак тим же вироком, враховуючи його каяття та позитивну характеристику, звільнив від відбування покарання та призначив два роки іспитового терміну.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET