16-річні намагалися вкрасти комп’ютери в адмінбудівлі на Львівщині

03.07.2018 12:28   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Працівники групи реагування патрульної поліції Буського відділення поліції затримали трьох хлопців під час вчинення злочину.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)
На Львівщині поліція затримала групу викрадачів дорогих іномарок

Про це розповіли у вівторок у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також конкретизували: «2 липня близько 23.40 у Буський відділ поліції надійшло повідомлення від охоронця одного з державних підприємств про те, що в адміністративну будівлю проникли невідомі особи та, на його думку, мають намір вчинити крадіжку. На місце події негайно виїхала група реагування патрульної поліції», пише - Щоденний Львів.

«Зайшовши у будівлю, правоохоронці виявили трьох чоловіків, котрі намагалися викрасти комп’ютерну техніку та затримали їх, після чого викликали слідчо-оперативну групу. Особи зловмисників з’ясовані  – ними виявились троє мешканців району. Один із них – 19-річний, а двоє – віком 16 років. Старший з них затриманий в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 15 (замах на злочин) і частиною 3 статті185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Досудове розслідування триває», – повідомили також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів