Суд заарештував підозрюваного у вбивстві львів’янина

03.07.2018 20:28   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Франківський районний суд Львова обрав підозрюваному у вбивстві запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави, пише - Щоденний Львів.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили у вівторок, 3 липня: «16 червня близько третьої години ночі неподалік кінцевої зупинки тролейбуса №2 на вулиці Науковій, 112 виявили тіло 54-річного львів’янина з вогнепальним пораненням грудної клітки».

Працівники поліції оголосили підозру в скоєнні цього злочину 26-річному львів’янину. Йому інкрімінують скоєння кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Вона передбачає позбавлення волі строком до 15 років.

Франківський районний суд Львова обрав підозрюваному у вбивстві запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів