У Львові вбило струмом молодого хлопця, який вибрався на дах потягу

Крім того, минулої доби на залізничних коліях Львівщини загинув ще один чоловік, і один був травмований.

04.07.2018 23:33   Джерело: УНІАН
Опубліковано : Патрік Скеля

На залізничній станції «Сихів» у Львові ввечері 3 липня від ураження струмом на даху вантажного вагона загинув 24-річний чоловік. Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, близько 21:40 на залізничній станції «Сихів» у Львові (вул. Зелена, 385), на даху нерухомого вантажного залізничного вагону, який стояв на колії №3, був смертельно уражений струмом 24-річний львів’янин, пише - УНІАН.

Правоохоронці встановлюють, з якою метою чоловік перебував пізно увечері на даху вантажного вагону. За інформацією департаменту цивільного захисту Львівської ОДА, на Львівщині минулої доби і сьогодні, 4 червня, на залізниці ще один чоловік загинув і один був травмований. Як зазначається у повідомленні, 3 липня, о 08:55, на перегоні «Комарно – Коропуж», електропоїзд «Львів – Сянки» смертельно травмував 76-річного жителя міста Дрогобич. Затримка руху поїзду склала 28 хв. 4 липня, о 01:05, на залізничній станції «Підзамче» у Львові (вул. Огіркова, 2), електровозом було травмовано чоловіка.

Постраждалого у важкому стані госпіталізовано в лікарню швидкої допомоги Львова. Особу і вік потерпілого встановлюють. За даними прес-центру Львівської залізниці, з початку року через власну необережність та нехтування правилами безпеки, на території Львівської магістралі травмувалося 45 осіб, 31 із них – смертельно.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: УНІАН