Слідчі вилучили на Львівщині шаблі й багнет-ножі

06.07.2018 13:30   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

На кордоні з Польщею під час спільного прикордонно-митного оформлення подорожніх виявили старовинні шаблі й чотири багнет-ножі, пише - Щоденний Львів.

Про це повідомили у вівторок, 3 липня, в Західному регіональному управління Держприкордонслужби України, де також розповіли: «Сьогодні вранці в пункті пропуску «Краківець» під час огляду автомобілів якими подорожні слідували на в’їзд в Україну, прикордонники разом з працівниками митниці ДФС виявили декілька одиниць холодної зброї – чотири багнети, три шаблі, а також військовий шолом, які перевозив по смузі руху «зелений коридор» поміж пакунків з особистими речами у своєму мікроавтобусі «Мерседес» 29-річний мешканець Чернівецької області».

«Про факт виявлення незадекларованих предметів, які, крім іншого, можуть мати і культурну цінність, правоохоронці проінформували співробітників Нацполіції України. В подальшому зброя була вилучена представниками оперативно-слідчої групи для проведення експертизи та надання правової оцінки», – поінформували також на сторінці в Західному регіональному управління Держприкордонслужби України в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували фотосвідчення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів