На Львівщині двоє спритників намагалися перепродати авто свого приятеля

Зловмисників тримають під вартою.

06.07.2018 22:43   Джерело: LV Область.Онлайн
Опубліковано : Патрік Скеля

До Стрийського відділу поліції дев’ятнадцятирічний місцевий житель поінформував, що двоє знайомих забрали його авто «Ауді А6» (на іноземній реєстрації). Збитки – 31 200 грн.

У відділі комунікації поліції Львівської області поінформували – правоохоронцями встановлено, що двадцятирічний мещканець району взяв у заявника автівку й пообіцяв за кілька годин її повернути, тому що потерпілий мав зустрічатися з покупцем на це авто, пише - .

Лиходій приїхав на зустріч з власником завчасно (разом з їх спільним 21-річним приятелем). І обидва потім заявили, що потерпілий нібито заборгував їм й змусили вказати номер телефону потенційного покупця.

А коли вони від’їхали, заявник – зателефонував до поліції. А також чоловікові, який бажав купити «Ауді». Згадану автівку правоохоронці знайшли у Стрию (вулиця Вокзальна). Зловмисників затримали.

Відкрили кримінальне провадження за ч. 2 статті 289 ККУ (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Законодавством передбачено: позбавлення волі – 5-8 років. Проводиться – досудове розслідування. З’ясовуються причини й обставини цієї кримінальної пригоди.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LV Область.Онлайн