Парк за Палацом Потоцьких зрівняли із землею

07.07.2018 14:48   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Дерева французькому парку, відтворену 15 років тому Борисом Возницьким, позаду Палацу Потоцьких викорчувано.

Про це у соцмережах повідомила адвокат Тетяна Могінська, пише - Дивись.info.

«Львів, вул. Коперника, 15, позаду Палацу Потоцьких. Близько 15 років тому Борисом Григоровичем Возницьким був засаджений «Французький парк», а це різноманітні декоративні дерева, клумби, декоративні доріжки. Новому гендиректору Тарасу Возняку парк, мабуть, потрібен не був…. Станом на 06.07.2018р. парк знищений. 14 зелених туй, пересаджені за смітник, вздовж огорожі. На даний час, прибули працівники поліції Лариса Разінкова-Возницька складає заяву. Працівники екоінспекції відсутні, пообіцяти нам, що зателефонують після обіду. Знайшли свідка, який повідомив, що вчора, 05.07.2018 р. в парку працювала велика техніка, викорчовувались дерева», – повідомила Могінська.

Натомість Лариса Разінкова-Возницька написала: «Парк, який 15 років як відтворив за Палацом Потоцьких Борис Возницький Тарасом Возняком знесений бульдозерами і зрівняний із землею. Така доля чекає на інші музеї, які відродив та створив Герой України».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews