Суд відсторонив директора Львівського бронетанкового заводу ще на два місяці

10.07.2018 17:26   Джерело: УНН
Опубліковано : Патрік Скеля

Солом’янський районний суд Києва продовжив Роману Тимківу строк відсторонення від посади диктора ДП «Львівський бронетанковий завод» до 27 серпня 2018 року. Про це йдеться у рішенні суду, оприлюдненому в Єдиному держреєстрі судових рішень, пише - УНН.

«Продовжити строк відсторонення … від посади директора Державного підприємства «Львівський бронетанковий завод» строком два місяці, тобто до 27 серпня 2018 року», — йдеться в ухвалі.

Нагадаємо, 14 липня 2017 року детективи Національного антикорупційного бюро України затримали низку посадових осіб Збройних сил України та ДП «Львівський бронетанковий завод» за підозрою в розтраті майна. 

15 липня 2017 року Солом’янський районний суд Києва обрав директору «Львівського бронетанкового заводу» Роману Тимківу запобіжний захід у вигляді арешту і як альтернативу визначив заставу у сумі 2 млн грн. Зазначимо, що САП просила арешт і заставу у розмірі 28,5 млн грн.

Р.Тимків сплатив заставу та вийшов з СІЗО. Згодом його відсторонили від посади директора «Львівського бронетанкового заводу».

15 березня у НАБУ повідомили про завершення досудового слідства у справі про розтрату коштів на Львівському бронетанковому заводі. 

У червні 2018 року суд повернув Тимківу закордонний паспорт.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: УНН