Патрульні поліціянти увірвалися до квартири у Львові, щоб уникнути людських жертв

Мешканець вулиці Пулюя погрожував, що підірве газ.

12.07.2018 14:35   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

В управлінні патрульної поліції Львівської області повідомили в четвер, 12 липня: «Вчора, близько 16.00 патрульні отримали інформацію, що мешканець однієї з квартир на вулиці Пулюя погрожує підірвати гранату. Інспектори помчали на місце події, де їх зустріли працівники ЖЕКу та сусіди. Громадяни повідомили, що їхній сусід забарикадувався, не впускає в свою квартиру працівників служби газу та погрожує застосувати гранату».

«Патрульні пішли до дверей квартири та спробували налагодити діалог з чоловіком. Громадянин почав погрожувати, що пустить газ та вчинить самогубство. Патрульні евакуювали людей з будинку», – поінформували також в управлінні патрульної поліції», пише - Щоденний Львів.

Командир взводу патрульних Микола Гора розповів: «Ми почули, що чоловік б’є чимось металевим по трубах та кричить, що підірве газ. Оскільки в будинку могли залишалися ще люди, ми силою зайшли до квартири, щоб уникнути людських жертв».

«Коли патрульні зайшли всередину, то на них напав чоловік, тримаючи у руках металеву трубу. До нього застосували фізичну силу та кайданки. Тоді до квартири зайшли вибухотехніки, проте гранати чи інших вибухових пристроїв там не було. Чоловіка госпіталізували. На місці працювала слідчо-оперативна група Франківського відділу поліції», – повідомили також в управлінні патрульної поліції Львівської області та опублікували фото з місця події.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів