На Львівщині судитимуть водія, через якого загинуло шестеро людей

13.07.2018 08:46   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

На Львівщині судитимуть винуватця ДТП, внаслідок якої загинуло шестеро осіб. 

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області, пише - Status Quo.

За процесуальним керівництвом прокуратури області завершено досудове розслідування стосовно 36-річного мешканця Рівненщини, який підозрювався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортного засобу, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб).

Нагадаємо, трагічна ДТП трапилась цьогоріч, 23 травня, на трасі Київ-Чоп, у с. Вербляни Буського району. Підозрюваний, який керував мікроавтобусам Mercedes-Benz, не дотримався безпечної дистанції до автомобіля Mercedes-Benz Actros 2641 з напівпричепом Scmitz та допустив наїзд.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди шестеро пасажирів мікроавтобуса від отриманих травм померли на місці події, ще двоє – отримали тяжкі та середньої тяжкості тілесні ушкодження.

Під час досудового розслідування Галицький районний суд м. Львова обрав винуватцю міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави. Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Буського районного суду Львівської області для розгляду по суті.

Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років із трирічним позбавленням права керувати транспортними засобами.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo