Суд на Львівщині лише оштрафував за хабарництво секретаря сільради

13.07.2018 13:50   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Оперативники управління захисту економіки у Львівській області разом із працівниками слідчого управління обласної поліції викрили секретаря однієї із сільських рад, яка отримала незаконну винагороду в розмірі 500 доларів, пише - Щоденний Львів.

Про це повідомили в п’ятницю, 13 липня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «За ці кошти чиновниця обіцяла посприяти суб’єкту господарювання у наданні в оренду земельної ділянки на території сільради площею дап гектари для ведення садівництва. Зловмисниці було повідомлено про підозру у вчиненні правопорушення за частиною 1 статті 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). За вироком суду її оштрафовано на суму в розмірі 17 000 гривень із позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційних, розпорядчих та адміністративних функцій терміном на два роки».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів