На Львівщині розшукують злодіїв, які обікрали травмованого водія

14.07.2018 19:29   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Працівники поліції закликають усіх, хто може допомогти встановити осіб, причетних до скоєння цього злочину, або встановити інші обставини події, зголоситись на оперативну лінію 102. Зокрема це стосується водіїв, чиї автомобілі обладнані відеореєстраторами, пише - Щоденний Львів.

Про це повідомили в п’ятницю, 13 липня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «3 липня у Стрийський відділ поліції звернувся зі заявою про крадіжку 32-річний водій вантажівки «Рено Магнум» із Долини в Івано-Франківській області. За словами заявника, близько 15.30 він не впорався з керуванням неподалік села Довге, після чого його автомобіль з’їхав у кювет».

«Чоловік отримав тілесні ушкодження, зокрема – травму хребта. До приїзду на місце події медиків йому надавали допомогу невідомі чоловіки, а згодом він виявив, що з кабіни вантажівки було викрадено документи, гроші та особисті речі на загальну суму близько п’ятдесяти тисяч гривень», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, яка передбачає до трьох років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють осіб, причетних до скоєння злочину», – повідомили також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews