На Львівщині виявили викрадену у Франції автівку

17.07.2018 09:44   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У неділю, 15 липня, в пункті пропуску «Шегині» на українсько-польському кордоні під час оформлення автомобілів, які прямували до Польщі, спрацювала база даних Інтерпол.

Про це повідомили в понеділок, 16 липня, в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України, де також розповіли: «У базі значилися відомості стосовно автомобіля «Ауді», що той був викрадений. За кермом «Ауді», перебував громадянин України 1985 року народження зі Львова», пише - Щоденний Львів.

«У ході розбору прикордонники отримали підтвердження від співробітників Нацполіції України, що цей автомобіль з 2016 року перебуває у міжнародному розшуку як викрадений у Франції. В подальшому водія та автомобіль було передано представникам оперативно-слідчої групи поліції», – поінформували також у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України та опублікували фото автомобіля.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews