Львів’янин схопив злодія, який відчинив двері його квартири

20.07.2018 23:34   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Злодій встиг відчинити лише перші з двох вхідних дверей квартири у Франківському районі Львова.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)
На Львівщині поліція затримала групу викрадачів дорогих іномарок
Шахраї видурили у 24-річного жителя Буського району 40 тисяч гривень

У Головному управлінні поліції у Львівській області розповіли в п’ятницю: «19 липня у Франківський відділ поліції звернулася за допомогою 23-річна львів’янка. Жінка повідомила про невідомого, котрий намагався проникнути у її квартиру. Коли зловмисник відчинив перші з двох вхідних дверей – його затримав чоловік заявниці», пише - Щоденний Львів.

«Особу затриманого з’ясовано – ним виявився 18-річний львів’янин, котрий раніше вже притягався до відповідальності за крадіжки. У нього вилучено в’язку ключів, які він використовував для проникнення у житло. Поліцейські також з’ясували, що зловмисник причетний до крадіжки, скоєної того ж дня у тому ж будинку – з помешкання 30-річної львів’янки було викрадено ноутбук вартістю близько восьми тисяч гривень», – поінформували також в обласному управлінні поліції

«Зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Проводиться досудове розслідування», – повідомили також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів