Львівське сміття доїхало до Чернігівщини

21.07.2018 21:30   Джерело: Панорама
Опубліковано : Патрік Скеля

До смт. Козелець, а саме на полігон твердих побутових відходів, прямує 41  великовантажний автомобіль  загальним об’ємом кожного 45 куб.м.  із львівськими номерами.  

Про це повідомляє Держекоінспекція у Чернігівській області, пише - Панорама.

Ігноруючи  припис Державної екологічної інспекції у Чернігівській області від 17 липня 2018 року, стосовно  заборони захоронення на полігоні ТПВ смт. Козелець відходів з інших регіонів держави, керівництво ТОВ «Еко-Сервіс-Козелець»  допустило їх завезення.               

У зв’язку з чим директора ТОВ «Еко-Сервіс-Козелець» притягнуто до адмінвідповідальності згідно ст. 188-5 КУпАП за невиконання припису на суму 765 грн, а водія фури згідно ст. 82 КУпАП за порушення правил перевезення відходів притягнуто до адмінвідповідальності на суму 1360 грн.            

Того ж дня, на 77 км автодороги Київ-Чернігів біля с. Гарбузин Козелецького району, поліцейськими зупинено 4 вантажівки  марки «DAF» з напівпричепами в яких знаходиться по 45 куб. м. твердих побутових відходів.           

Згідно документів відходи направляються з м. Львів  до смт. Козелець до полігону твердих побутових відходів ТОВ «Еко-Сервіс-Козелець». На водіїв складено протоколи за ст. 82  КУпАП за порушення правил перевезення відходів на суму 1360 грн     


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Панорама