У Львові розбили вночі вікно Ратуші

22.07.2018 11:49   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Муніципали затримали вночі учасників бійки на площі Ринок.

На порталі оперативних новин «Varta1» повідомили в неділю: «За попередньою інформацією ЛКП «Муніципальна варта», сьогодні, 22 липня, приблизно о 01:15 під час конфлікту між двома невідомими, яка переросла в бійку, було розбито вікно на першому поверсі Львівської міської ради на площі Ринок. Це зауважили працівники ДСО, які перебували поруч і повідомили черговим ЛКП «Муніципальна Варта». Ті, своєю чергою, затримали причетних до пошкодження вікна й викликали поліцію», пише - Щоденний Львів.

«Один зі затриманих – мешканець Полтавщини 1972 року народження.  Затриманих було доставлено в Галицький райвідділ поліції. Це вже другий випадок розбиття вікна на першому поверсі Ратуші за цей місяць. Під час попереднього інциденту  зловмисник також був затриманий муніципалами», – поінформували також на порталі оперативних новин «Varta1».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів