З вересня батьки новонароджених на Львівщині отримуватимуть «пакунок малюка»

22.07.2018 14:29   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

В Україні стартував пілотний проект із надання при народженні дитини одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка».

Про це повідомили в четвер, 19 липня, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Завдяки проекту з 1 вересня при народженні дитини кожній родині під час виписки немовляти з пологового будинку надаватимуть одноразову натуральну допомогу «пакунок малюка». «Пакунок малюка» – набір необхідних речей для новонародженої дитини. Вартість допомоги сягатиме п’ять тисяч гривень, пише - Щоденний Львів.

«Фінансування таких видатків здійснюється за кошти субвенції з державного бюджету на виплату окремих видів державної соціальної допомоги. Як інформують у департаменті фінансів Львівської ОДА за попередніми розрахунками з державного бюджету на цю мету область очікує 34,3 млн. гривень. Отримання допомоги «пакунок малюка» не впливатиме на розмір допомоги при народженні дитини і вартість допомоги не враховується під час обчислення сукупного доходу сім’ї для всіх видів соціальної допомоги, що надається відповідно до законодавства», – поінформували також у прес-службі Львівської ОДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews