Двоє львів'ян отримали гранти від Президента України

22.07.2018 18:00   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Президент України підписав розпорядження №104/2018-рп про призначення грантів молодим діячам у галузі театрального, музичного, образотворчого мистецтва, а також молодим письменникам і майстрам народного мистецтва.

Серед отримувачів – двоє львів'ян. Про це повідомляється на офіційному інтернет-представництві Президента України, пише - Status Quo.

Гранти Президента України призначаються молодим діячам у галузі театрального, музичного, образотворчого мистецтва, а також молодим письменникам і майстрам народного мистецтва для створення і реалізації творчих проектів. Серед отримувачів виявилися і двоє львів'ян:

  • Режисер Уривський Іван Сергійович - для створення і реалізації творчого проекту "Перехресні стежки" на базі Львівського академічного молодіжного театру імені Леся Курбаса (м. Львів) у розмірі 125 тисяч гривень;
  • Композитор Скрипник Назар Степанович - для створення і реалізації творчого проекту "451" для симфонічного оркестру, live-електроніки та перформансу на базі комунального закладу Львівської обласної ради "Львівська обласна філармонія" (м. Львів) у розмірі 85 тисяч гривень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo