Стрілянина у центрі Львова: невідомі поранили вуличну скрипальку

23.07.2018 08:42   Джерело: Укрінформ
Опубліковано : Патрік Скеля
У неділю серед дня дівчину, яка грала на скрипці на Катедральній площі Львова поранили з травматичної зброї.

Як повідомляє Гаряча лінія міста Львова, «невідома особа здійснила постріл з небойової зброї в дівчину та поранила її в ліве стегно. Після чого зникла в невідомому напрямку. Постраждала була госпіталізована в лікарню швидкої медичної допомоги», пише - Укрінформ.

Висловлюється припущення, що зловмисник був не один, а діяв з групою.

За попередньою інформацією, дівчина грала на скрипці на площі навпроти «грецького» кафе, і ввечері планувала повертатись додому в Миргород.

Правоохоронці розшукують зловмисника.

Свідків події просять зателефонувати на 15-80, анонімність гарантується.

Як передає Zaxid.net з посиланням на відділ комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області, близько 15:00 до поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що до травмпункту доставлена дівчина з раною ноги.

«Слідчі прихали до травмпункту. Постраждала 20-річна мешканка Мирогорода написала заяву про те, що вона грала на скрипці на пл. Катедральній біля Латинського катедрального собору і несподівано відчула гострий біль в нозі та побачила рану. У травмпункті медики виявили в нозі постраждалої металеву кульку», - пише видання.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Укрінформ