Уряд скерував 20,5 млн. гривень для перенесення водогону на Львівщині

23.07.2018 21:52   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У середу, 18 липня, Кабінет міністрів України підтримав пропозицію Мінекономрозвитку про скерування 20,5 млн. гривень для перенесення магістрального водогону «Гірне-Дрогобич» за межі гірничого відводу.

Про це повідомили в середу, 18 липня, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Перенесення водогону потрібне, щоб запобігти його пошкодженню через збільшення сейсмічної активності у районі техногенної катастрофи регіонального масштабу у Дрогобицькому районі Львівської області. Як відомо, в Дрогобицькому районі утворилось провалля земної поверхні, внаслідок неналежного виконання умов консервації рудника власником “Стебницького гірничо-хімічне підприємства «Полімінерал», пише - Щоденний Львів.

«Водогін постачає воду для  близько 60 тисяч людей у Дрогобичі й селах Модричі, Раневичі, Почаєвичі та Михайлевичі Дрогобицького району Львівської області.
Кошти будуть надані Львівській обласній державній адміністрації з державного матеріального резерву», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Уряд також доручив Львівській облдержадміністрації у двотижневий строк затвердити за погодженням з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Міністерством економічного розвитку і торгівлі та Міністерством фінансів перелік витрат, пов’язаних із здійсненням заходів, визначених у розпорядженні Уряду про виділення коштів, а також подати до 1 грудня 2018 року Міністерству економічного розвитку і торгівлі, Міністерству фінансів та Державній казначейській службі звіт про використання виділених коштів», – повідомили також в облдержадміністрації.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів