Рятувальники вилучили на Львівщині майже сім кілограмів ртуті

24.07.2018 16:30   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

23 липня о 10:31 до рятувальників надійшло повідомлення, що під час ремонтних робіт на горищі господарської будівлі на вулиці Шевченка, 73 у селі Лани в Пустомитівському районі виявили в стіні ємності з ртуттю.

Про це повідомили в прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області, де також розповіли: «На місце події виїхали місцеві рятувальники. Вони вилучили дві колби з ртуттю в кількості 140 грам і передали в сектор з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Пустомитівської РДАдля зберігання та подальшої утилізації», пише - Щоденний Львів.

«Цього ж дня о 11:19 на території недіючого підприємства на вулиці Харкова,3 у Стрию виявили дві гумові колби. В цих ємностях знаходилася ртуть у кількості близько трьох кілограмів 400 грамів в кожній колбі.  Знайдені ємності передано у відділ з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Стрийської міської Ради для зберігання та подальшої утилізації», – поінформували також на сторінці Головного управління ДСНС у Львівській області в інтернет-мережі «Facebook».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів