Шахрайка на Львівщині ошукувала власників і менеджерів кафе та ресторанів

За нею доведено 12 випадків шахрайства.

24.07.2018 23:27   Джерело: LV Область.Онлайн
Опубліковано : Патрік Скеля

У Франківський відділ поліції звернулася за допомогою 29-річна адміністратор одного із львівських ресторанів. Вона повідомила, що 20-го червня близько 14.00 до них прийшла молода жінка і під приводом скасування замовлення на банкет заволоділа коштами в сумі 3 364 гривень, які були залишені клієнтом у якості завдатку, пише - .

З аналогічними заявами до правоохоронців протягом червня-липня звернулися ще більше десяти власників та менеджерів закладів громадського харчування, які стали жертвами аферистки. Зловмисниця яка представлялася родичкою замовників банкетів, видурила у них грошові кошти в сумі від 1 000 до майже 10 000 гривень.

Працівники поліції встановили, що до вчинення злочинів причетна раніше неодноразово судима за шахрайство 20-річна жителька міста Біла Церква Київської області.

Лиходійці повідомлено про підозру у скоєнні правопорушень за ч. 2 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Максимальне покарання, передбачене статтею, – позбавлення волі на строк до трьох років.

Зараз лиходійку перевіряють на причетність до подібних кримінальних правопорушень.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LV Область.Онлайн