Жителя Львівщини шахраї ошукали чоловіка на 7600 гривень

25.07.2018 09:35   Джерело: Internetua
Опубліковано : Патрік Скеля

Аферисти обманули жителя Львівщини, який хотів забронювати житло у с. Коблеве, що на Миколаївщині.

Про це повідомили у відділі комунікацій поліції Миколаївської області, пише - Internetua.

Як йдеться у повідомленні до поліції 21 липня звернувся мешканець Львівської області. Чоловік, побачивши в мережі інтернет оголошення про можливість комфортного відпочинку за прийнятною ціною з привабливими фотоілюстраціями, вирішив забронювати номер у котеджі в с. Коблеве. 7600 гривень потерпілий перерахував незнайомцеві. Проте після того, як львів’янин прибув із родиною на відпочинок, виявилось, що житло не заброньоване, а «адміністратор» більше недоступний.

Від аналогічної шахрайської схеми постраждала і жителька Вознесенська Миколаївської області. Жінка для відпочинку обрала Одеську область. Щоб забронювати житло, вона відправила на рахунок зловмисника 3 тисячі гривень завдатку. Коли аферист повідомив їй, що потрібно перерахувати ще тисячу, жінка вирішила пересвідчитись та з’ясувала, що потрібна їй база знаходиться в іншому населеному пункті, назва якого хоча і схожа із вказаною в інтернет-оголошенні шахрая, проте інша. Повертати кошти злочинець відмовився, а потерпіла, зрозумівши, що мала справу із аферистом, заявила до поліції.

Від шахраїв, які наживаються на відпочивальниках 22 липня за схожих обставин потерпіла мешканка Вінниці. Вона за 1400 гривень «забронювала» кімнату в одній з баз відпочинку у с. Коблеве.

Наразі поліцейські проводять розслідування та вживають заходів для встановлення і затримання зловмисників.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Internetua