П'яний священик за кермом автомобіля погрожував львів'янам

Під час спілкування священик ледь не випав з автомобіля, поводився зухвало.

25.07.2018 13:29   Джерело: Depo.Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові затримали п'яним за кермом священика однієї з церков міста. Про це повідомляється на Facebook-сторінці громадської ініціативи Pitbull Lviv, пише - Depo.Львів.

Як пишуть активісти, після прибуття поліції отець Олег М. пройшов тест на драгері, який показав результат 2,49 проміле, що є перевищенням у норми понад 12 разів. Під час спілкування священик ледь не випав з автомобіля, поводився зухвало, погрожував свідкам та називав їх «путінськими провокаторами».

За інформацією правоохоронців, інцидент стався о 4:00 на проспекті Червоної Калини, 62. Водій Opel Astra порушив правила дорожнього руху, а під час спілкування в нього виявили ознаки алкогольного сп'яніння.

«Патрульні склали протокол за водіння в нетверезому стані та винесли постанову за ч. 2 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення», - йдеться у повідомленні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Depo.Львів