У Львові затримали наркодилера та його спільника

04.08.2018 08:25   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Працівники управління протидії наркозлочинності поліції Львівщини спільно із працівниками слідчого відділу Шевченківського відділу поліції затримали 30-тирічного наркодилера, який організував на території Львова збут наркотичного засобу «метадон», а також його спільника, пише - Щоденний Львів.

Про це повідомили в п’ятницю, 3 серпня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Під час проведення санкціонованих обшуків поліцейські виявили та вилучили поліетиленові пакети та згортки із вмістом порошкоподібної речовини, ззовні схожої на наркотичний засіб «метадон», мобільні телефони, сім-карти різних операторів та грошові кошти, отримані від збуту наркотиків. Все вилучене скеровано на експертне дослідження». Наркодилер затриманий, йому вже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу, яка передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією майна».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів