Фірма розіграла зі своїм працівником продаж сільраді плитки та бордюр на мільйон

05.08.2018 17:30   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Давидівська сільська рада (Львівська обл.) 25 липня за результатами тендеру підписала договір з ТОВ «Магік» на закупівлю тротуарної плитки та бордюру за 946 тис грн.

Про це пишуть «Наші гроші. Львів» з посиланням на дані системи «Прозорро».

Фірма поставить замовникові 538 піддонів за 87 грн./од. квадратний та прямокутний 4 тис кв м віденського каменю по  камінь по 174 грн./ кв м., та 1647 дорожніх бордюрів за 122 грн./од.

У тендері фірма-переможець змагалася з підприємцем Романом Колодієм, пропозиція якого була дорожчою навіть після кроку учасників на пониження ціни.

Підприємець Роман Колодій працює заступником директора з обслуговуючого виробництва в фірмі «Магік». Цю інформацію журналістам «Наші гроші. Львів» підтвердив сам Роман Колодій. Окрім цього, компанія «Магік» вказала прізвище та ініціали підприємця-конкурента у довідці про працівників, поданій на поточний тендер.

Приватний підприємець Роман Колодій на торги подав лише паспорт, виписку з ЄДРПОУ та свідоцтво платника податків, а тому не вдалося звірити його документи з «Магік» на предмет схожості в оформленні.

Роман Колодій зареєстрований як підприємець з 2013 року у Львові. Протягом цього часу це була його перша участь в держзакупівлях.

Фірма «Магік» працює на ринку з 1995 року у Львові. Її власниками є Сергій Лічнов, Юрій Серебряний, Володимир Волков, мешканець США Борис Писаревський, мешканці Ізраїлю Леонід Хац та Міхаель Рудницький. Кінцевим бенефіціарним власником та водночас директором є Сергій Лічнов. Йому також належить частина ТОВ «Блок-М» (50%), ТОВ «Кігам-плюс» (2%) та ПП «Лічнов» (100%).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews