На Львівщині два роки працюватиме викладач Корпусу миру з Огайо

06.08.2018 21:30   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

У Судовій Вишні 2 роки працюватиме викладач-волонтер проекту Корпус миру Даніель Альберс.

 Про це повідомляє Офіс реформ у Львівському РВ АМУ, пише - Status Quo.

У Судововишнянському НВК працює викладач-волонтер проекту Корпус миру в Україні "Викладання англійської мови як іноземної" Даніель Альберс з міста Сінсінеті американського штату Огайо, яка має освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавра за спеціальністю «Кримінальне судочинство».

Проект розроблено відповідно до потреб українців в освіті та культурі, в контексті новітніх реформ у викладанні іноземних мов, що визначені як пріоритетні Міністерством освіти та науки України. Він спрямований на покращення спілкування та розвитку критичного мислення педагогів та учнів. Волонтер-викладач допомагає українським колегам досягти більш вільного володіння англійською мовою та познайомитися з інноваційними методиками через спільне викладання.

Корпус миру США скеровує американських волонтерів для дворічної роботи в українських громадах з метою досягнення трьох основних цілей:

  • викладання (українські вчителі покращують рівень володіння англійською мовою та застосують види діяльності, орієнтовані на учня);
  • покращення успішності учнів (у володінні англійською мовою та лідерськими навичками на уроках та позакласних заходах);
  • навчання учнів та вчителів бути активними учасниками своїх громад.

В межах проекту Корпус миру співпрацює з прогресивними навчальними закладами, які є прибічниками позитивних змін та нових підходів до освіти.

Нагадаємо, волонтер Корпусу миру Патріс Станкевіч  працює і в Гніздичівській ОТГ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo