Жорстоке вбивство на Львівщині: тіло жінки знайшли у шафі (Відео)

На час слідства суд арештував підозрюваного на два місяці.

07.08.2018 15:48   Джерело: Depo.Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

На Львівщині у шафі знайшли тіло жінки із численними ножовими пораненнями.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
Суд засудив жительку Бродів, яка народила живу дитину та вбила, викинувши її в колодязь

Про це пише Depo.Львів з посиланням на ТСН.

За версією слідства, підозрюваний завдав жертві 15 ударів ножем. «Він знаходився в стані алкогольного сп'яніння, на ґрунті цього виник конфлікт. Ножові поранення в область шиї та обличчя, внаслідок чого наступила смерть», — повідомив керівник Бориславського відділу поліції Олександр Закутний.

Наразі відомо, що подружжя було розлучене, але жило разом та виховувало 5-річну доньку. На момент убивства дівчинка була на вулиці. Потім чоловік забрав дитину і пішов жити до товариша. Родичі, які кілька днів не могли додзвонитися до Вікторії, забили на сполох і почали шукати чоловіка. «Його впіймали біля магазину. Він сказав, що ключів нема. А вже у під'їзді смерділо», — розповів дядько загиблої Омелян Голінгер.

Коли тіло виявили, приголомшені родичі кинулися на Юрія – від самосуду того врятували сусіди, які викликали поліцію. У суді підозрюваний із синцями та забиттями, спілкуватися відмовляється. Державний адвокат, якого призначили Юрію, обстоює позицію невинуватості клієнта. «Ми будемо все робити, щоб довести його невинність і щоб людина, яка була два роки в АТО, вийшла з клітки на волю», — пояснив захисник Михайло Стельмащук.

Сусіди вже бачили Вікторію побитою і знають, що вона писала заяви на чоловіка-тирана, але потім їх забирала – мовляв, мирилися. Останнім часом чвари в колишнього подружжя почастішали, але втручатися сусіди боялися, бо Юрій уже мав судимість. «Останнім часом вони дуже пили, дуже крики були, але що так жахливо – такого навіть ніхто не міг очікувати», — розповіла сусідка Ірина Коваль. На час слідства суд арештував підозрюваного на два місяці. Його донька в цей час житиме у родичів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Depo.Львів