Львівський патрульний, повертаючись з тренування, врятував життя жінці, якій раптово стало погано (Фото)

08.08.2018 10:41   Джерело: 032.ua
Опубліковано : Патрік Скеля

Вчора, 7-го серпня, командир роти четвертого батальйону патрульної поліції Львівської області Микола Калакура врятував життя жінці, якій раптово стало погано посеред вулиці.

Першим про небайдужого чоловіка в соціальній мережі Facebook написав син жінки, яку врятував поліцейський,  пише - 032.ua.

В дописі зазначається, що його батьки поверталися додому з магазину, коли його мамі стало зле і вона знепритомніла.

«Батько розгубився, почав плакати та кликати на допомогу. В цей момент проїздив хлопець, який зупинився, підбіг до матері, оглянув і сказав, що терміново потрібно викликати швидку. Після цього він почав робити непрямий масаж серця, аж до приїзду швидкої, яка прибула за 15 хв десь», - йдеться в дописі.

Згодом з'ясувалося, ще героєм виявився командир роти четвертого батальйону патрульної поліції Львівської області Микола Калакура.

«Повертався з спортзалу, побачив, що на землі лежить жінка, а поряд чоловік махає руками. Я зупинився та сказав негайно викликати швидку. Пульсу не було, тому я почав робити масаж серця до приїзду швидкої. Навіть не знав її долі, поки не зателефонували з управління. Я ж нічого такого не зробив, добре, що все гаразд», - зазначив поліцейський.

До слова, в патрульній поліції зазначають, що Микола Калакура вже не перше рятує життя людям.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 032.ua